Κόσμος

ΗΠΑ: Άντρας έδειρε καρχαρία!

Στην αρχή το ψάρι τον δάγκωσε στο πόδι, ο άντρας ανταπέδωσε με τρία χτυπήματα και στη συνέχεια ο καρχαρίας τον δάγκωσε στην πλάτη, με τον άντρα να χτυπάει με τον αγκώνα του το ψάρι.

Ο Πάτρικ Θόρντον κολυμπούσε στη θάλασσα της Βόρειας Καρολίνας, όταν του επιτέθηκε ένας καρχαρίας, την Παρασκευή το απόγευμα. Ο 47χρονος είπε στα τοπικά μέσα, πως ένιωσε κάτι στο πόδι του και όταν έστρεψε το βλέμμα του κάτω από το νερό είδε αίμα και έναν καρχαρία να τον κυκλώνει.

Όταν ο καρχαρίας πήγε από πίσω του, ο Θόρντον ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι και τα βράγχια, μέχρι που το ψάρι εγκατέλειψε την απόπειρα γεύματος, ενώ πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, σε κοντινή απόσταση υπήρχαν άλλοι τρεις καρχαρίες.

Λίγο αργότερα ο καρχαρίας επανήλθε και ο Θόρντον αναγκάστηκε να του ρίξει αγκωνιά, όταν το ψάρι τον δάγκωσε στην πλάτη.

Μετά από αυτό κατάφερε να βγει στη στεριά και ελικόπτερο τον παρέλαβε και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Αυτή είναι η τρίτη επίθεση τον τελευταίο μήνα. Νωρίτερα ένα αγόρι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όταν ένας καρχαρίας το δάγκωσε στα οπίσθια και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Την Τρίτη, άλλη μια γυναίκα δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, ο οποίος τη δάγκωσε στο πόδι.

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια