Κορωνοϊός

Προειδοποίηση Τσιόδρα για την πανδημία: «Σταματήσαμε να ακούμε τους ειδικούς»

Ο κ. Τσιόδρας εκτίμησε πως η Ελλάδα πήγε καλά με την πανδημία, διότι, όπως είπε «στα πρώτα κύματα, ακούγαμε τους ειδικούς, προσέχαμε, συμμορφωνόμασταν με τους κανόνες προστασίας και δεν ακούγαμε αντιεπιστημονικές και επικριτικές απόψεις»

Ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας  κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών προς τιμήν του καθηγητή Ιατρικής και Κοινωνικών Επιστημών, Νικόλα Χρηστάκη τοποθετήθηκε σχετικά με την έξαρση της πανδημίας σε περιοχές όπου οι πολίτες δεν έχουν περάσει σε εμβολιασμό. 

Σαφώς και πρόκειται για μία προειδοποίηση η οποία αφορά κυρίως τις περιοχές όπου όσο οι πολίτες δεν εμβολιάζονται τόσο η αύξηση των κρουσμάτων θα υφίσταται. 

Παράλληλα, εξαπέλυσε οξεία επίθεση κατά όλων εκείνων οι οποίοι, όπως ανέφερε, «διατυπώνουν αντιεπιστημονικές ανοησίες, ενώ δεν έχουν ιδέα πώς γίνεται η σύγκριση των δεδομένων».

Ο κ. Τσιόδρας εστίασε κυρίως στο εξής γεγονός...ότι η Ελλάδα τα πήγε καλά με την πανδημία, ειδικότερα στα πρώτα κύματα, όσο «ακούγαμε τους ειδικούς, προσέχαμε, συμμορφωνόμασταν με τους κανόνες προστασίας και δεν ακούγαμε αντιεπιστημονικές και επικριτικές απόψεις».

Από την πλευρά του, ο κ. Χρηστάκης τόνισε πως θα ήταν τραγική εξέλιξη να ξεφύγει ο ιός από τα εμβόλια ή να καταστεί ακόμη πιο θανατηφόρος.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια