Νέα υπηρεσία οι ομαδικές βιντεοκλήσεις μέσω Viber - Πως λειτουργεί;

Επιστήμη
Νέα υπηρεσία οι ομαδικές βιντεοκλήσεις μέσω Viber - Πως λειτουργεί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διευκολύνονται οι διασκέψεις και τα online μαθήματα με έως 20 μέλη

Νέα υπηρεσία που θα εξυπηρετήσει τους χρήστες λόγω κορωνοϊού αποτελούν οι ομαδικές βιντεοκλήσεις μέσω Viber.

H Rakuten Viber παρουσίασε τις ομαδικές βιντεοκλήσεις, διευκολύνοντας τις διασκέψεις και τα online μαθήματα για όσους ξεκινούν μια «νέα» κανονικότητα στη μετά τον COVID-19 περίοδο.

Οι χρήστες της εφαρμογής μηνυμάτων σε όλο τον κόσμο «μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε βιντεοκλήσεις με έως και 20 μέλη που διευκολύνουν την αυξανόμενη ανάγκη για κλήσεις με εικόνα, τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική επικοινωνία», όπως αναφέρεται.

Για να ξεκινήσει μια Ομαδική Βιντεοκλήση ένας χρήστης χρειάζεται απλά:

  • Να πατήσει το καινούργιο κουμπί «βίντεο» που έχει προστεθεί στην κορυφή της οθόνης ή να προσθέσει περισσότερους χρήστες σε μια βιντεοκλήση που έχει ήδη ξεκινήσει.
  • Να απολαύσει τη βιντεοκλήση με φίλους, μέλη της οικογένειάς του, ή συναδέλφους.

 Οι Ομαδικές Βιντεοκλήσεις προβάλουν αυτόν που μιλά κάθε φορά, δείχνοντας το δικό του βίντεο σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν αν θα καρφιτσώσουν στην οθόνη τους το δικό τους βίντεο ή αυτό οποιουδήποτε συμμετέχοντα επιλέξουν κατά τη διάρκεια της κλήσης, με τη σιγουριά ότι αυτός που «καρφιτσώνουν» θα παραμένει συνεχώς εκεί μόνο στη δική τους οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να μπαίνουν σε σίγαση ή να απενεργοποιούν το δικό τους βίντεο κατά τη διάρκεια της κλήσης, αλλά και να δουν αν άλλοι χρήστες είναι σε σίγαση ή με απενεργοποιημένο βίντεο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να διευκολύνουμε τους χρήστες μας να συμμετέχουν σε βιντεοκλήσεις με έως και 20 άτομα και σκοπεύουμε πολύ σύντομα να επεκτείνουμε κι άλλο αυτήν τη λειτουργία. H Viber προσφέρει στην κοινωνία, τώρα περισσότερο από ποτέ, διευκολύνοντας τους χρήστες να επικοινωνούν εύκολα μέσω βίντεο, σε μια περίοδο που είναι τόσο σημαντικό. Αποφασίσαμε να λανσάρουμε αυτή τη λειτουργία για να φέρουμε ακόμη πιο κοντά τους χρήστες, από την στιγμή που οι δια προσώπου συνδιασκέψεις δεν είναι πια εφικτές» είπε ο Ofir Eyal, COO της Viber.

Περισσότερα για την καινούργια αυτή λειτουργία στο βίντεο που ακολουθεί:

 Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News