Audi on Tour: Μία μοναδική εμπειρία οδήγησης στο Ηράκλειο

Επιστήμη
Audi on Tour: Μία μοναδική εμπειρία οδήγησης στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Audi on Tour στην πόλη μας!

Η Audi διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Audi on Tour, ένα πρωτότυπο Road Show που δίνει την ευκαιρία σε όλους - και όχι μόνο στους φίλους της μάρκας - να οδηγήσουν τα μοντέλα της.

Το Audi on Tour θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Audi Karenta, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης είναι καλεσμένοι στις εγκαταστάσεις της Audi Karenta στο 5ο χλμ. Ηρακλείου-Μοιρών εκείνη τη μέρα, για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Μέσα από το Audi on Tour, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της Audi, θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα και φυσικά θα νιώσουν οι ίδιοι πώς είναι να βιώνεις στην καθημερινότητα αυτά τα ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Ο στόλος του φετινού Audi on Tour περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουργια μοντέλα σε πρώτη αποκλειστική παρουσίαση: το Audi Q3, το best-seller SUV της μάρκας στη δεύτερη πλέον γενιά του, πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ, με design που συναρπάζει, συστήματα και λειτουργίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Επίσης, το νέο Audi Α1, ένα απόλυτα οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο, με ανατρεπτικό design και κορυφαία sport οδική συμπεριφορά, που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των premium compact μοντέλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ τα πρώτα Q3 και Α1 της ελληνικής αγοράς αναμένονται το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ειδικά για τις ανάγκες του φετινού Audi on Tour, η Kosmocar-Audi “δανείστηκε” τα μοντέλα αυτά με γερμανικές πινακίδες από τα κεντρικά της Audi, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Στο Audi on Tour δίνουν ακόμα το “παρών” και είναι διαθέσιμα για δοκιμή τα επίσης νέα Q8, Α7 και Α6, καθώς και τρία μοντέλα επιδόσεων, τα RS3, SQ5 και R8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Audi on Tour είναι διαθέσιμες στο www.audiontour.gr ή στο τηλέφωνο 2810/240.640.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News