Στην Αθήνα η Ιβάνκα Τραμπ - Αισθάνθηκε δέος με όσα είδε στην Ελλάδα (vid)

Ελλάδα
Στην Αθήνα η Ιβάνκα Τραμπ - Αισθάνθηκε δέος με όσα είδε στην Ελλάδα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές χαλάρωσης για την Ιβάνκα Τραμπ, στην Ελλάδα - Εξερευνά τις ομορφιές της Αθήνας

Στην Αθήνα βρίσκεται η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία επισκέφθηκε τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης, ποστάροντας συνεχώς στιγμιότυπα στους 7,5 εκατομμύρια ακολούθους της.

Η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία ανήρτησε σειρά φωτογραφιών στο Instagram, δήλωσε ότι αισθάνθηκε δέος με τα όσα είδε.

«Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου», έγραψε.

Φωτογραφίες: Η Ιβάνκα Τραμπ στην Αθήνα

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η Ιστορία ζωντανεύει, σε μεταφέρει πίσω στο χρόνο, σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές, όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», ανέφερε η Ιβάνκα Τραμπ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News