Ακόμη ένα θλιβερό περιστατικό κακοποίησης: Βρέθηκε ακραία υποσιτισμένος σκύλος στην Ηλεία, «ένα βήμα πριν το κώμα» (vid)

Ελλάδα
Ακόμη ένα θλιβερό περιστατικό κακοποίησης: Βρέθηκε ακραία υποσιτισμένος σκύλος στην Ηλεία, «ένα βήμα πριν το κώμα» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζωάκι θα χρειαστεί νοσηλεία, με τη φιλοζωική «Νοιάζομαι» να ζητεί οικονομική βοήθεια ώστε να καλυφθούν τα απαραίτητα

Ακόμη ένα θλιβερό περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Ελλάδα, έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες. Σκύλος βρέθηκε δεμένος με χοντρή αλυσίδα κοντά σε παραλία της Ηλείας, ενώ είναι έντονα υποσιτισμένος και εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Φιλοζωική Κρεστενών «Νοιάζομαι», δύο τουρίστριες από την Αυστρία που επισκέπτονται τη Ζαχάρω Ηλείας για διακοπές, τους τηλεφώνησαν όταν είδαν το σκυλάκι κοντά σε παραλία της περιοχής.

Πρόκειται, όπως μεταδίδει το ethnos.gr, για ένα σκυλάκι ράτσας Boxer, θηλυκό, που ήταν δεμένο με χοντρή αλυσίδα.

«Για την ακρίβεια ένα δείγμα σκυλιού καθώς το ζώο είναι κυριολεκτικά κόκαλα και δέρμα. Όταν το σηκώσαμε για να το πάρουμε η αλυσίδα του ήταν πιο βαριά από το ίδιο το σκυλί. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και αυτή τη στιγμή είμαστε στο τμήμα. Το σκυλί είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να σταθεί όρθιο και δεν είμαστε σίγουροι αν θα τα καταφέρει καθώς είναι ένα βήμα πριν το κώμα», γνωστοποιεί η φιλοζωική.

«Κανένας δεν ρώτησε»

«Αυτό που αναρωτιόμαστε... τόσος κόσμος, τόσοι άνθρωποι περνάνε καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο... Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε, κανένας δεν ρώτησε, κανένας δεν απόρησε. Μόνο δύο κυρίες που ήρθαν από την Αυστρία για να "απολαύσουν" τις ομορφιές του τόπου μας», συμπληρώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Τέλος, αναφέρεται πως το ζωάκι θα χρειαστεί νοσηλεία και τα έξοδα είναι πολλά. Έτσι, η φιλοζωική «Νοιάζομαι» ζητεί οικονομική βοήθεια ώστε να καλυφθούν τα απαραίτητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News