Εκλογές 2023: Στην Κηφισιά με τα παιδιά του ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη μέρα»

Ελλάδα
Εκλογές 2023: Στην Κηφισιά με τα παιδιά του ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Θα ξημερώσει μία ακόμη καλύτερη μέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο έβδομο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την σιγουριά του πως αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά, όπου και βρέθηκε μαζί με τον εορτάζοντα γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη οι οποίοι και ψήφισαν για τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζοντες και όπως είπε «σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για περισσότερες και καλύτερες δουλειές, υψηλότερους μισθούς, καλύτερο σύστημα υγείας, προστατευμένα σύνορα. Οι εκλογές είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, σήμερα η ευθύνη περνά στους πολίτες, είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει ακόμη καλύτερη μέρα», σύμφωνα με το protothema.gr.

Ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα. Πολλά ήταν από νωρίς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που περίμεναν τον πρωθυπουργό στο εκλογικό κέντρο. Όταν έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύθηκε και από τα δύο παιδιά του, τον εορτάζοντα γιο του Κωνσταντίνο και τη μικρή του κόρη Δάφνη.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News