Ελλάδα

Νέο οπαδικό επεισόδιο: "Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός” είπε φίλαθλος της ΑΕΚ

Ο άνδρας δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού επειδή φορούσε μια μπλούζα της ΑΕΚ

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε  στην πόλη της Πάτρας όπου σύμφωνα με καταγγελία ενός άνδρα, δέχτηκε επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας, μετά το ΑΕΚ – Βόλος.

Ο άνδρας δέχτηκε επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού επειδή φορούσε μια μπλούζα της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο φίλος της Ένωσης ανέφερε τα εξής: “Στις 14 Μαΐου πήγα στις 20:00 να δω το ΑΕΚ – Βόλος σε καφετέρια στην Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα.

Ήμουν με τον 10χρονο γιο μου και δύο φίλους. Στις 9:30 μ.μ. που ο μικρός πεινούσε σηκώθηκα να πάω σε κοντινό μαγαζί να του φέρω κάτι. Πέντε μέτρα έκανα και ξαφνικά 5 άτομα μου κάνουν επίθεση με λεκτική και σωματική βία. Προσπαθούν να μου αφαιρέσουν την μπλούζα.

Τη στιγμή που αντιστεκόμουν τους λέω: Παιδιά επειδή τυχαίνει να έχω μεγάλο ανεύρυσμα στην καρδιά λέω να ηρεμήσετε λίγο. Συνεχίζουν δυστυχώς. Σπρώχνουν, τραβάνε και φωνάζουν. Προσπαθώ να μην χάσω το τσαντάκι μου τουλάχιστον. Τους λέω: έχω δύο ανήλικα μην γίνει κάτι με την καρδιά και μπλέξετε και εσείς μετά. Πάλι το αγνοούν.Τελευταία τους λέω: Καλά κάνετε και είστε Παναθηναϊκοί (είχαν διακριτικά) μαγκιά σας, δεν είπε κανείς κάτι. 

Μειώνω αντίσταση φοβούμενος το ανεύρυσμα και παίρνουν την μπλούζα (με διακριτικά ΑΕΚ) και τρέχουν προς την οδό Σαχτούρη (σύνδεσμος ΠΑΟ). Επιστρέφω γυμνός ανάμεσα στον πολύ κόσμο των μαγαζιών, που δεν βοήθησε, και μπροστά στα μάτια του φοβισμένου γιού μου. Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός, αλλά δεν πάει άλλο με τους γνωστούς-άγνωστους των συνδέσμων”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια