Ελλάδα

Εκλογές 2023: Το τερμάτισε ο Βελόπουλος - Σε... Γραμμική Β' το προεκλογικό σποτ της Ελληνικής Λύσης (vid)

Το νέο σποτ της Ελληνικής Λύσης είναι αφιερωμένο στην πρώτη ελληνική γραφή τη Γραμμική της μινωικής Κρήτης που αναγράφεται στον δίσκο Φαιστού

Ένα προεκλογικό σποτ εντελώς διαφορετικό από όλα όσα είχαμε συνηθίσει δημοσιοποίησε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Το νέο σποτ της Ελληνικής Λύσης είναι αφιερωμένο στην πρώτη ελληνική γραφή τη Γραμμική της μινωικής Κρήτης που αναγράφεται στον Δίσκο Φαιστού.

Η Ελληνική Λύση μετέφρασε λοιπόν το μήνυμά της στη… Γραμμική Β’, την παλαιότερη διατηρημένη μορφή γραπτού ελληνικού λόγου που γνωρίζουμε και βρίσκεται στον Δίσκο της Φαιστού!

 «Είμαστε Έλληνες, που ερχόμαστε από την Ελλάδα, το λίκνο του πολιτισμού. Τέχνες, γράμματα, επιστήμες. Είναι δικό μας δημιούργημα. Είμαστε Έλληνες. Εμείς δώσαμε όνομα στην Ευρώπη και γλώσσα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή την Ελλάδα οραματιζόμαστε. Πρώτοι στον κόσμο. Είμαστε Έλληνες και υπογράφουμε ελληνικά. Δεν δεσμευόμαστε απλά, είμαστε σίγουροι ότι θα ξαναγίνουμε πρώτοι. Το υπογράφουμε με την πρώτη γραφή του πολιτισμένου κόσμου, την ελληνική», αναφέρεται στο σποτ, ενώ στο τέλος ακούγεται ο Κυριάκος Βελόπουλος να λέει: «Ψηφίζουμε Ελληνική Λύση για τη δική μας Ελλάδα».

«Το καλύτερο προεκλογικό σποτ των τελευταίων δεκαετιών, μόνο για Έλληνες! Δείτε δύο λεπτά και θα ανατριχιάσετε, θα δακρύσετε, πραγματικά! Προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της! Ελληνική λύση το μοναδικό, πραγματικά, ελληνικό, πατριωτικό, κόμμα της Βουλής!», γράφει ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Twitter.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια