Κυριάκος Βελόπουλος: Τι απαντά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για τις αποχωρήσεις βουλευτών (vid)

Ελλάδα
Κυριάκος Βελόπουλος: Τι απαντά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για τις αποχωρήσεις βουλευτών (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«"Σκουπίδια" και ψεύτες για μια καρέκλα! Καμία σκιά στην Ελληνική Λύση! Μόνοι θα πάμε μέχρι τέλους!», λέει ο Κ. Βελόπουλος

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter απαντά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για τις καταγγελίες σε βάρος του.

Αναφερόμενος στα όσα ακούγονται γύρω από την αποχώρηση βουλευτών από το κόμμα, τόνισε: «Προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά.... "σκουπίδια" και ψεύτες για μια καρέκλα! ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Λ.! ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!»

Νωρίτερα, σε τηλεοπτικές εκπομπές ο Αντώνης Μυλωνάκης τον κατηγόρησε για στημένη υπόθεση σε βάρος του, ενώ τόνισε ότι νιώθει προδομένος.

Ο κ. Μυλωνάκης επεσήμανε πως «από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι πρόκειται να κάνει ο ίδιος. «Δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Τέλος, αποκάλυψε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News