Θρήνος για τον θανάτο του ποδοσφαιριστή Στέλιο Αργυρίου σε τροχαίο δυστύχημα

Ελλάδα
Θρήνος για τον θανάτο του ποδοσφαιριστή Στέλιο Αργυρίου σε τροχαίο δυστύχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένοι οι φίλοι και οι συμπαίκτες του μιλούν για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που σημάδεψε το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής

Ο 42χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, Στέλιος Αργυρίου είναι ο οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα στον δρόμο Ν. Μουδανιών – Ν.Ποτίδαιας.

Το όχημα του άτυχου ποδοσφαιριστή εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη νέα Επαρχιακή Οδο Ν. Μουδανιών – Κασσάνδρας, στο ύψος του Αγίου Μάμαντος.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκαρισμένοι οι φίλοι και οι συμπαίκτες του μιλούν για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που σημάδεψε το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. «Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί με απίστευτο χιούμορ, με ποιότητα, με ήθος, με αξιοπρέπεια και όχι μόνο» αναφέρει ο Αποστόλης Σημαιάκης σε σχετική του ανάρτησηαλλά και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Σαϊτιώτης.

Ο Στέλιος Αργυρίου υπήρξε ένας πολύ καλός και καθαρός ποδοσφαιριστής, φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τις φανέλες των ομάδων Κάσσανδρου Καλλιθέας, Άρη Κασσανδρείας, Τορωναίου Αθύτου, Θύελλας Κρήνης, Ερμή Ποτίδαιας, Θερμαϊκού Πορταριάς, Α.Ο. Σημάντρων, Αιγέα Πευκοχωρίου, Ηρακλή Νέας Φώκαιας, καθώς και σε μικρή ηλικία της Μικτής Χαλκιδικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News