Εύα Καϊλή: «Αν αποτύχω να αποδείξω πως είμαι αθώα δε θα επιστρέψω στην Ελλάδα» - Tι είπε μετά την αποφυλάκισή της (vid)

Ελλάδα
Εύα Καϊλή: «Αν αποτύχω να αποδείξω πως είμαι αθώα δε θα επιστρέψω στην Ελλάδα» - Tι είπε μετά την αποφυλάκισή της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ελληνίδα ευρωβουλευτής έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και απάντησε για τα όσα βίωσε από την πρώτη στιγμή μέχρι και την αποφυλάκισή της

Την πρώτη της συνέντευξη από τη στιγμή που βγήκε από τη φυλακή και επέστρεψε στο σπίτι της έδωσε στο «Βήμα της Κυριακής» η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και απάντησε για τα όσα βίωσε από την πρώτη στιγμή μέχρι και την αποφυλάκισή της. Όπως είπε «δεν την πίστεψε κανένας» παρά μόνο ο πατέρας της, η μητέρα της και η αδερφή της καθώς και ο δικηγόρος της.

Όταν έμαθε την ενδεχόμενη εμπλοκή του συντρόφου της «κατέρρευσε» η ίδια της «η ύπαρξη», λέει χαρακτηριστικά.  

«Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς», λέει στη συνέντευξη με βάση αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν και συνεχίζει αναφερόμενη στη σκέψη να βάλει τέλος στη ζωή της «δείλιασα, δεν το έκανα. Η σκέψη της κορούλας μου δεν με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα για να μην ντρέπεται η κόρη μου για μένα».  

Στην ίδια συνέντευξη η Εύα Καϊλή αναφέρεται σε μία ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα και σημειώνει: «Δεν θα υποκύψω. Αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα δεν θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου, θα ντρέπομαι να κοιτάξω στα μάτια τους ανθρώπους που έχω συμπορευθεί από μαθήτρια του λυκείου μαζί τους».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News