Ελλάδα

Παρέμβαση της Μητρόπολης για τον καυγά του ιερέα με τον εραστή της πρώην παπαδιάς

Η προϊσταμένη αρχή του κληρικού ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην δικαιοσύνη.

Η Μητρόπολη Άρτας εκφράζει σύμφωνα με ανακοίνωση της θλίψη της για την εμπλοκή ιερέα σε καβγά που έγινε και τονίζει ότι ο συγκεκριμένος δεν ανήκει στο δυναμικό της.

Επίσης ότι η προϊσταμένη αρχή του κληρικού ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει:

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης πληροφορηθείσα, ότι την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, στην πόλη της Άρτας, δυστυχώς, έλαβε χώρα καυγάς, στον οποίο φέρεται ως εμπλεκόμενος και ένας Ιερέας, ενημερώνει, ότι ο εν λόγω Ιερέας δεν υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της.

Ως προς το ποινικό σκέλος της υποθέσεως, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επιληφθεί.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Άρτης γνωρίζει, ότι ο Προϊστάμενος Μητροπολίτης του Κληρικού, που φέρεται ως εμπλεκόμενος στον καυγά, ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και ενδεχόμενα επιτίμια, που αναλογούν στον εν θέματι Ιερέα.”

Τι συνέβη

Ο ιερέας κι ένας νεαρός κατά τις πληροφορίες άνδρας τσακώθηκαν για τα μάτια της παπαδιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο καυγάς διήρκησε αρκετή ώρα με συνέπεια να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας ωστόσο συνεχίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση με συνέπεια και οι δύο να καταλήξουν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκαν φρουρούμενοι.

Ο ιερέας, ο οποίος είναι σε διάσταση με την παπαδιά, κι έχουν μαζί τέσσρα παιδιά, δεν είδε με καλό μάτι τον νεαρό άνδρα στη ζωή της, και η ένταση με τον νέο σύντροφο την εν διαστάσει συζύγου του είναι συχνή...με πιο πρόσφατη την τελευταία με τη γνωστή κατάληξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια