Η "μαύρη χήρα" της Λαμίας έκανε αίτηση αποφυλάκισης

Ελλάδα
Η "μαύρη χήρα" της Λαμίας έκανε αίτηση αποφυλάκισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβαλε τον εραστή να σκοτώσει τον άντρα της

Πότε δεν ζήτησε συγνώμη για το έγκλημα η «μαύρη χήρα» της Λαμίας όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο της εποχής. Έπειτα από την αρχική της ομολογία στους αστυνομικούς, επέμενε πως η ίδια δεν γνώριζε το σχέδιο του τότε εραστή της.

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως δεχόταν κακοποίηση σωματικά και ψυχολογικά από τον σύζυγο της και πως ήταν σε διάσταση όταν έγινε η δολοφονία. «Η κατηγορία που είχε ήταν η ηθική αυτουργία, δηλαδή πως η ίδια είχε πείσει τον σύντροφό της να σκοτώσει τον άνδρα της», δήλωσε η δικηγόρος της κατηγορούμενης στο Mega.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crprjk03zarl

To χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Ήταν Οκτώβριος του 2012, όταν η τότε 42χρονη βρισκόταν σε διάσταση με τον άντρα της, αλλά εκείνη τη νύχτα τον κάλεσε στα γενέθλιά της, στο σπίτι που κάποτε έμεναν μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Ο 45χρονος ήπιε και της ζήτησε να παραμείνει εκείνο το βράδυ στο σπίτι.

Ο εραστής της γυναίκας μπήκε στο διαμέρισμα, ανέβηκε στον πρώτο όροφο και τον πυροβόλησε πισώπλατα στον καναπέ που κοιμόταν. Αμέσως μετά, το παράνομο ζευγάρι έφτιαξε ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε ληστεία. Γρήγορα όμως αναγκάστηκαν να ομολογήσουν τα πάντα.

«Ο εντολέας μου είχε ισχυριστεί και πράγματι τότε είχε αναφέρει στην απολογία του ότι “η κυρία κατηγορούμενη με έπεισε να κάνω την πράξη αυτή, να σκοτώσει το θύμα”», είπε ο δικηγόρος του δολοφόνου, Δημήτρης Κρούπης.

«Με το θύμα ήμασταν παντρεμένοι τα τελευταία 11 χρόνια και έχουμε δύο παιδιά. Μετά τη γέννηση του πρώτου μας παιδιού άρχισαν τα προβλήματα. Ο σύζυγός μου ήταν αλκοολικός και πολύ βίαιος. Ζούσα ένα μαρτύριο», ανέφερε η «μαύρη χήρα» που φυλακίστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News