Σοκ στη Ρόδο: Συμμαθήτρια του 14χρονου τον έπεισε να βιντεοσκοπεί την ανήλικη έναντι αμοιβής 2.000 ευρώ

Ελλάδα
Σοκ στη Ρόδο: Συμμαθήτρια του 14χρονου τον έπεισε να βιντεοσκοπεί την ανήλικη έναντι αμοιβής 2.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 14χρονος τη βιντεοσκοπούσε χωρίς να το γνωρίζει, λέγοντας ότι κρατούσε το κινητό του για να στείλει μηνύματα στη μητέρα του εξομολογήθηκε το θύμα στους παιδοψυχολόγους

Ένα απίστευτο περιστατικό Revenge Porn, με “πρωταγωνιστές” μαθητές γυμνασίου, το οποίο εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες σε σχολείο της Ρόδου, ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού.

Ένας 14χρονος, βιντεσκόπησε τη 13χρονη φίλη του σε προσωπικές της στιγμές, με το ροζ υλικό να καταλήγει σε όλα τα κινητά τηλέφωνα των μαθητών του γυμνασίου.

Στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε λίγες ημέρες πριν η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, το ανήλικο θύμα και οι συμμαθητές της, οι οποίοι ελέγχονται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού, έχουν καταθέσει ενώπιον ειδικών παιδοψυχολόγων.

Συνολικά επτά βίντεο που αποτυπώνουν το 13χρονο κορίτσι, έχουν εντοπιστεί στα κινητά τηλέφωνα που έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το σοκαριστικό περιστατικό διαπιστώθηκε στις 8 Μαρτίου από τη σχολική σύμβουλο του Γυμνασίου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Άμεσα ενημερώθηκε ο διευθυντής, οι γονείς και η Εισαγγελία, σύμφωνα με το kalimera-ellada.gr.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το θύμα στους παιδοψυχολόγους, ο 14χρονος τη βιντεοσκοπούσε χωρίς να το γνωρίζει, λέγοντας ότι κρατούσε το κινητό του για να στείλει μηνύματα στη μητέρα του.

Τα βίντεο που τραβήχτηκαν στις 24 Φεβρουαρίου, είχαν σταλεί αρχικά σε άλλη μαθήτρια του σχολείου, η οποία φέρεται να έπεισε τον 14χρονο να τραβήξει το ροζ υλικό έναντι αμοιβής 2.000 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News