Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τον 44χρονο προπονητή - Φρικιαστικές οι περιγραφές των κοριτσιών (vid)

Ελλάδα
Ηλιούπολη: Νέες αποκαλύψεις για τον 44χρονο προπονητή - Φρικιαστικές οι περιγραφές των κοριτσιών (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοι του φερόμενου 44χρονου προπονητή «βιαστή» - Καταγγέλλουν τις πράξεις του. Ανακαλείται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

 Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του 44χρονου προπονητή από την Ηλιούπολη, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε τουλάχιστον πέντε μαθήτριες από το γυμναστήριο πολεμικών τεχνών που διατηρούσε.

Ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από το 2009 έως και το 2020 φέρεται να βίαζε πέντε ανήλικες μαθήτριες στο σπίτι του και στη σχολή που διατηρούσε στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, είναι θέμα χρόνου να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του 44χρονου, προκειμένου να μιλήσουν και άλλα «θύματά του». Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες ότι ο εν λόγω προπονητής συνέχιζε τις ειδεχθείς πράξεις του μέχρι σήμερα. Συνεργάτης του 44χρονου προπονητή, μάλιστα, δήλωσε: «Είχε ταλέντο να κρύβεται φανερά».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο προπονητής της έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα για πολύωρες και ατομικές προπονήσεις.

Μάρτυρες και άνθρωποι γύρω από το γυμναστήριο αναφέρουν ότι δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα και ήταν υπεράνω πάσης υποψήφιας. Μάλιστα αναφέρουν ότι υπήρχε μια κοπέλα γύρω στα 27, στο αγωνιστικό τμήμα, με την οποία είχαν πιο στενή σχέση γιατί ήταν η βοηθός του.

Συνάδελφος του προπονητή μίλησε στον Alpha για τον χαρακτήρα του προπονητή που έβλεπε εκείνος και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούσε να περάσει καν από το μυαλό του κάτι τέτοιο.

«Καταρχήν είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με αυτό το οποίο έγινε. Είναι ένα πάρα πολύ θλιβερό περιστατικό και καταρχήν δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που συνέβη, γιατί δεν πήγαινε το μυαλό μας σε αυτό. Δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα σε γενικότερη επαφή που είχαμε μαζί στους αγώνες», ανέφερε αρχικά ο συνάδελφος του 44χρονου.

«Αν με ρωτούσατε πριν κάμποσο χρονικό διάστημα, πριν βγουν στην επιφάνεια αυτά τα πράγματα θα σας έλεγα ότι δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό. Δεν πήγαινε το μυαλό. Ήξερα ότι κάθε προπονητής είχε μια άριστη διαπροσωπική σχέση με τους μαθητές γιατί είναι σαν δεύτερος πατέρας. Όταν όμως κάποιος το εκμεταλλεύεται αυτό το πράγμα και με τον τρόπο που έγινε γνωστό, ότι έγινε αυτό το πράγμα, είναι απαίσιο, είναι απάνθρωπο, είναι φρικτό. Δηλαδή όλοι έχουμε μεγαλώσει γενιές και γενιές αθλητών», δήλωσε συγκλονισμένος στο τέλος.

//--> //-->

Ηλιούπολη: Ανακαλείται η άδεια του προπονητή

Έπειτα από εντολή του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το Τμήμα Προπονητών Αθλημάτων της ΓΓΑ εκκίνησε άμεσα τη διαδικασία ανάκλησης της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή αθλήματος Ολυμπιακού Ταεκβοντό, ο οποίος εμπίπτει στα κωλύματα του άρθρου 3 του νόμου 2725/1999, μετά τη δίωξή του από την Εισαγγελία για κακουργηματικές πράξεις (βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών).

Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού επισημαίνεται επιπρόσθετα ότι το σωματείο του εν λόγω προπονητή (Α.Σ. Ίριδα Ηλιούπολης) ουδέποτε είχε προσέλθει για να εγγραφεί και να νομιμοποιηθεί, μέσω του ηλεκτρονικού Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, το οποίο λειτουργεί από το 2020, ενώ δεν διαθέτει ούτε Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Φρίκη από τις περιγραφές των ανήλικων κοριτσιών

Η ανατριχιαστική υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν τρία από τα θύματα του, που πλέον έχουν ενηλικιωθεί, συναντήθηκαν και άρχισαν να μιλούν για όλα όσα είχαν ζήσει. Ήταν η μέρα που διαπίστωσαν πως ο εφιάλτης που έκρυβαν για χρόνια, δεν αφορούσε μόνο εκείνες.

    https://www.megatv.com/embed/?p=2020983207

«Όταν ήταν μικρές, δεν είχαν εικόνα και βεβαιότητα ότι αυτό που συνέβαινε στην μία θα συνέβαινε και αλλού. Τώρα που μεγάλωσαν τα κορίτσια επικοινώνησαν μεταξύ τους και κάπως βγήκε ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα», δήλωσε ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος των θυμάτων.

Ήταν η μέρα όπως λέει ο δικηγόρος τους, που βρήκαν τη δύναμη να κάνουν το επόμενο βήμα. Να πάνε στην αστυνομία και να κινηθούν οι διαδικασίες για τη σύλληψη του 44χρονου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News