default-image

Ευάγγελος Αντώναρος: Απέτυχε στην 4ετία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ελλάδα
Ευάγγελος Αντώναρος: Απέτυχε στην 4ετία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλη και δημοσιογράφος, Βαγγέλης Αντώναρος, μιλώντας στον 98.4, υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη κυβερνητική του θητεία των 4 ετών απέτυχε πλήρως στις βασικές του υποσχέσεις να εκσυγχρονίσει την Ελλάδα, ενώ με το δυστύχημα των Τεμπών, έφυγε και το "φύλο συκής" για το επιτελικό κράτος των αρίστων.

Όπως είπε η κριτική του στον Μητσοτάκη, εκτείνεται από την περίοδο που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ και δεν είναι όψιμη.

Η εμπειρία της τελευταίας 15ετίας τον έχει πέισει ότι η μονοκομμαιτκές κυβερνήσεις είναι η βασική αιτία των δεινών στη χώρα.

Ο ίδιος δήλωσε άνθρωπος του κεντρώου χώρου, ανοιχτός για προτάσεις επιστροφής στη πολιτική και πατώντας ευθέως στο ερώτημα αν κάτι τέτοιο συμπεριλαμβάνει και τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως χωρίς να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, ωστόσο δεν αποκλείει τίποτα.

Η χώρα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, τόνισε και να πάψει να είναι ουραγός στην Ε.Ε. Σημείωσε δε , ότι η απόλυτα προσωπική απόφαση του Κώστα Καραμανλή, να μην είναι ξάνα υποψήφιος για την ενεργό πολιτική, αποδεσμεύει πολλούς που ήταν συναισθηματικά συνδεδεμένοι μαζί του, να κινηθούν εκτός ΝΔ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News