Τραγωδία στα Τέμπη: Σήμερα απομακρύνονται το 4ο και 5ο βαγόνι - Συνεχίζονται οι ταυτοποιήσεις (βίντεο)

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Σήμερα απομακρύνονται το 4ο και 5ο βαγόνι - Συνεχίζονται οι ταυτοποιήσεις (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών με τη μέθοδο DNA συνεχίζεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε πένθος μετά το τραγικό δυστύχημα με τα τρένα στα Τέμπη, οι έρευνες και οι εργασίες στο σημείο της τραγωδίας συνεχίζονται, καθώς σήμερα αναμένεται τα ειδικά συνεργεία να απομακρύνουν το 4ο και το 5ο της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας.

//--> //-->

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών με τη μέθοδο DNA συνεχίζεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπενθυμίζεται πως η λίστα των νεκρών από την τραγωδία αριθμεί 57 άτομα, ενώ τραγικές σκηνές συνεχίζουν να εκτυλίσσονται στο Ληξιαρχείο Λάρισας, από όπου εκδίδονται τα πιστοποιητικά θανάτου.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, ολοκληρώθηκε η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί. Παράλληλα, αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων παραμένει στους 57, ενώ 48 είναι οι τραυματίες, μεταξύ αυτών επτά νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, ως πολυτραυματίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News