Αυστρία: Εκτέλεσαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Βολκάν Καχραμάν

Ελλάδα
Αυστρία: Εκτέλεσαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Βολκάν Καχραμάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αυστριακός άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής είχε παίξει για έναν χρόνο στην Ξάνθη - Δολοφονήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι μετά από λογομαχία που είχε σε καφέ της Βιέννης

Τραγικό τέλος είχε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, ο Αυστριακός Βολκάν Kαχραμάν, καθώς βρέθηκε νεκρός στον δρόμο έχοντας πυροβοληθεί στο κεφάλι. Σύμφωνα μάλιστα με τα αυστριακά Μέσα το αιματηρό περιστατικό έγινε μετά από λογομαχία που είχε με γνωστό του σε ένα καφέ της Βιένης, ενώ ο φερόμενος ως δράστης, λίγο μετά αυτοκτόνησε. Οπως σημειώνεται η αιτία που προκρίνεται για το φονικό είναι η ζηλοφθονία.

Ο Καχραμάν και ο άλλος άνδρας συναντήθηκαν σε ένα καφέ στη Βιέννη-Σίμερινγκ το πρωί της Τετάρτης. Υπήρξε λογομαχία και οι άνδρες έφυγαν από το εστιατόριο. Στη συνέχεια, ο ένας τράβηξε το όπλο του στο δρόμο και πυροβόλησε τον Καχραμάν στο κεφάλι ενώ στη συνέχει αυτοκτόνησε, αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αυστρία.

Στην πλούσια καριέρα του που έφτασε μέχρι και την Εθνική Αυστρίας, ο τουρκικής καταγωγής Καχραμάν αγωνίστηκε στην Αυστρία, την Ολλανδία αλλά και την Ελλάδα καθώς τον Ιανουάριο του 2004 μετακινήθηκε στην Ξάνθη ΄που έμεινε για έναν χρόνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News