Αποκάλυψη: Δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί η Εύα Καϊλή!

Ελλάδα
Αποκάλυψη: Δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί η Εύα Καϊλή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Δεν είναι ότι θα έρθουν πράκτορες από το Κατάρ στις Βρυξέλλες να την απαγάγουν, όπως γελοίως λένε στην Ελλάδα, αλλά ότι τα στοιχεία με τις δωροδοκίες είναι συντριπτικά", αναφέρουν χαρακτηριστικά πρόσωπα των Βρυξελλών και του Στρασβούργου

Δεν οδεύουν καλά τα πράγματα για την Εύα Καϊλή.

Όπως επισημαίνουν πρόσωπα στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο που γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο, αλλά και τα ευρήματα των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών η υπόθεση με το «Κατάρ-γκέιτ» έχει μεγάλο βάθος!

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στα «Παιχνίδια Εξουσίας» τα στοιχεία που υπάρχουν για την Εύα Καϊλή είναι πολύ βαριά. Όπως επισημαίνεται στο ieidiseis.gr, σε βαθμό τέτοιο που μάλλον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιον πως σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες από σήμερα (γύρω στις 22 Ιανουαρίου) που θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα της αποφυλάκισής της, η απόφαση θα είναι αρνητική».

Δεν είναι ότι θα έρθουν πράκτορες από το Κατάρ στις Βρυξέλλες να την απαγάγουν, όπως γελοίως λένε στην Ελλάδα, αλλά ότι τα στοιχεία με τις δωροδοκίες είναι συντριπτικά», αναφέρουν χαρακτηριστικά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News