Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο λόγος που ο Ντάνος δεν μπήκε στο Survivor All Star

Ελλάδα
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο λόγος που ο Ντάνος δεν μπήκε στο Survivor All Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Τριαντάφυλλος έχει τη δίψα να πάει στο survivor, γυμνάζεται, ιδρώνει. Για μένα δεν γίνεται Survivor χωρίς Αγγελόπουλο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να μπει γιατί έχει 90% ριάλιτι» σημείωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσει το Survivor All Star αφού θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, για έναν ακόμα γύρο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA» για το παιχνίδι και ξεκαθάρισε αν θα ταξιδέψει ξανά στην Καραϊβική, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος έριξε «άκυρο» στην παραγωγή.

«Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Και πρόσθεσε: «Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση»..

«Ο Τριαντάφυλλος έχει τη δίψα να πάει στο survivor, γυμνάζεται, ιδρώνει. Για μένα δεν γίνεται Survivor χωρίς Αγγελόπουλο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να μπει γιατί έχει 90% ριάλιτι», σημείωσε.

«Με έχουν κουράσει τα ζευγάρια, ξέρουν το παιχνίδι, θα το σκηνοθετήσουν κιόλας. Δεν είναι ζευγάρι η Βαλαβάνη με τον Βασάλο. Οι κακουχίες σε φέρνουν πιο κοντά», κατέληξε η πρώην παίκτρια.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης (3/1), κατέφθασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός, ώστε να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί τους περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες για να αποσπάσουν μία δήλωση.

Οι παίκτες, έχοντας εντολή από την παραγωγή να μη μιλήσουν, απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ωστόσο κάποιοι… εμφανίστηκαν αρκετά εκνευρισμένοι!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News