Σεπόλια: Σοκαριστική καταγγελία της μητέρας της 12χρονης - Στοιχεία «φωτιά» έρχονται στη δημοσιότητα

Ελλάδα
Σεπόλια: Σοκαριστική καταγγελία της μητέρας της 12χρονης - Στοιχεία «φωτιά» έρχονται στη δημοσιότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη φρικτή υπόθεση που αποκαλύφθηκε στα Σεπόλια με θύμα μια 12χρονη - Καταγγελία -«φωτιά» της μάνας της 12χρονης για τη σύζυγο του 53χρονου

Διαστάσεις τις οποίες ενδεχομένως να μην έχουμε ακόμα φανταστεί φαίνεται πως «κρύβει» η υπόθεση με τον 53χρονο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση ερευνούν την πιθανότητα να βρισκόμαστε μπροστά στην αποκάλυψη ενός κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών. Στο μεταξύ δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου, οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στα social media του παιδιού προκαλούν αποτροπιασμό με τους αστυνομικούς να  είναι πεπεισμένοι ότι ο φερόμενος ως βιαστής διαχειριζόταν το προφίλ της στα social media, καθώς ο ίδιος απαιτούσε συνεχώς από τη 12χρονη να φωτογραφίζεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους και να τραβά βίντεο για να τα ανεβάζει εκείνος στο διαδίκτυο και να «ψαρεύει» πελάτες.

Ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού για τους επίδοξους βιαστές του και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, επικοινώνησαν μαζί του περισσότερα από 200 άτομα προκειμένου να μάθουν πληροφορίες και να κλείσουν ραντεβού με την 12χρονη ούτως ώστε να τη βιάσουν.

Σοκ από την καταγγελία της μητέρας της 12χρονης

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης εμφανίζεται οργισμένη, ενώ κατηγορεί και τη σύζυγο του 53χρονου για προσπάθεια συγκάλυψης. «Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι, έχω πάει με πολλά στοιχεία και έχω κάνει καταγγελία. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά ούτε θέλω κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει στη φυλακή αυτός ο άνθρωπος γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και έως εκεί» τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια συνομιλία που είχε με τη σύζυγο του 53χρονου:

«Το ίδιο βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να το καταγγείλω και με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί πήγε στους ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της και της έστειλα μήνυμα και της λέω: «Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον και με πήρε και της είπα…

«Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; «Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε «σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ότι θες θα κάνω με ψυχολόγους στο παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά». Της λέω «είσαι σοβαρή;» Η ίδια έπρεπε να είχε πάει να το καταγγείλει. Όχι να μου λέει αυτά τα πράγματα» ισχυρίστηκε.

//--> //-->

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε, επίσης, (Alpha) για τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της. «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε το κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού».

Έρχονται οι 5 πρώτες συλλήψεις για βιασμό της 12χρονης

Οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα κινητά τηλέφωνα του 53χρονου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, έχουν ταυτοποιήσει σε ποιους ανήκουν κάποιοι από τους λογαριασμούς που έστελναν μηνύματα στα ψεύτικα προφίλ που κατηγορείται ότι διατηρούσε ο 53χρονος και το επόμενο διάστημα αναμένεται να δείξουν τις φωτογραφίες των ατόμων αυτών στη 12χρονη για να δουν αν μπορεί να αναγνωρίσει κάποιους από τους άνδρες, με τους οποίους φέρεται να την έφερε σε επαφή ο 53χρονος.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στην έρευνα των κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών, καθώς από τα ηλεκτρονικά ίχνη θα καταλήξουν στα άτομα που κακοποίησαν σεξουαλικά την 12χρονη ενώ θα διαπιστώσουν και το πραγματικό αντίτιμο για κάθε ραντεβού. Από την κατάθεση του παιδιού έχει προκύψει ότι το αντίτιμο για αυτές τις φρικαλέες πράξεις ήταν από 50 ευρώ έως 70 ευρώ, όμως αστυνομικοί που ασχολούνται χρόνια με παρόμοιες υποθέσεις παιδοφιλίας, γνωρίζουν ότι η ταρίφα για ερωτική συνεύρεση με παιδιά ξεπερνά ακόμη και τα 1.000 ευρώ. Η 12χρονη, πάντως, έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν έπαιρνε χρήματα κατευθείαν από τους «πελάτες», αλλά φέρεται να της έδινε εκείνος κάποια χρήματα. Έτσι δεν αποκλείεται ο δράστης να εξέδιδε τη 12χρονη με πολύ υψηλότερο αντίτιμο.

//--> //-->

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, οι αστυνομικοί βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη ακόμη πέντε ατόμων που είχαν βιάσει τη 12χρονη. Από την επεξεργασία που έχει γίνει στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου συλληφθέντος και του 12χρονου παιδιού έχουν εντοπιστεί κάποια ίχνη αυτών των πέντε ανδρών. Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, το προσεχές διάστημα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του 53χρονου, μήπως υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορεί να έχουν πέσει θύματά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News