Κυριάκος Μητσοτάκης: Ως ... Iron Man σε προεκλογικό σποτ (βίντεο)

Ελλάδα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ως ... Iron Man σε προεκλογικό σποτ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Iron Man τον είχε αποκαλέσει ο γιος του - Το διαφημιστικό δημιουργήθηκε από τα πολύωρα πλάνα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Ένα ορχηστρικό κομμάτι αφιερωμένο στον Iron Man, και συγκεκριμένα το μουσικό θέμα Hard Times του Ahsen Tariq, επέλεξαν οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρώτο,  προεκλογικό σποτ. 

Ο λόγος για ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 33 δευτερολέπτων, με πλάνα που επιλέχθηκαν από τα πολύωρα γυρίσματα που έκανε τηλεοπτικό συνεργείο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.

Στο σπότ συγκεκριμένα έχει πλάνα του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ, στις διαβάσεις πεζών, στον Μπάιντεν με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αλλά και απο διάφορες συναντήσεις του με ξένους ηγέτες.

Το προεκλογικό βίντεο ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter με το εξής σχόλιο: «Στην 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, αναδεικνύοντας τις ελληνικές θέσεις. Για μια Ελλάδα δυνατή, με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, με ισχυρούς συμμάχους, ενισχύοντας τους δεσμούς με την ελληνική ομογένεια».

Δείτε το σποτ: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News