Κώστας Βαρουχάκης: Ο Χανιώτης Ironman στο Προεδρικό Μέγαρο

Κρήτη
Κώστας Βαρουχάκης: Ο Χανιώτης Ironman στο Προεδρικό Μέγαρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μόνο χαρά περηφάνια και δύναμη μας δίνει για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας! Ένας αγώνας για ένα σχολείο αντάξιο των παιδιών μας», δήλωσε ο κ. Βαρουχάκης

Με διευρυμένη λίστα προσκεκλημένων και έντονη εκπροσώπηση από την Κοινωνία των Πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουλίου, η δεξίωση για την 48η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδέχθηκε, όπως κάθε χρόνο, τους πολιτικούς αρχηγούς, μέλη της κυβέρνησης και της Βουλής, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους, αλλά και εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και φορέων με ιδιαίτερη κοινωνική δράση και προσφορά.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, βρέθηκε και ο Χανιώτης Κώστας Βαρουχάκης, ως καλεσμένος στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την συμπλήρωση των 48 χρόνων αποκατάστασης της Δημοκρατίας, όπου έλαβε τιμητική διάκριση για το έργο του.

Ο Κώστας Βαρουχάκης ή αλλιώς Ironaman, έχει αφοσιωθεί στο να τρέχει σε υπερμαραθώνιους για τα ειδικά σχολεία της Κρήτης .Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του,να ενισχύσει το Ειδικό Σχολείο Κατουφιανών στην Κίσσαμο έχουν αναγνωρισθεί από όλον τον κόσμο. H τελευταία του δράση ήταν στη Γαλλία όπου ολοκλήρωσε το πενταπλό Ιronman και έγινε ο πρώτος Έλληνας που το κατάφερε.

Ο κ. Βαρουχάκης μοιράστηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στιγμιότυπο από εκείνον στην δεξίωση, γράφοντας πως: «η αναγνώριση της προσπάθειάς μας από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μόνο χαρά περηφάνια και δύναμη μας δίνει για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας! Ένας αγώνας για ένα σχολείο αντάξιο των παιδιών μας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News