Ελλάδα

Κρήτη Σήμερα: Στην κορυφή των βρετανικών Times η Αλόννησος (βίντεο)

«Τα θαλάσσια πάρκα, το υποβρύχιο μουσείο και τα αρχαία ναυάγια μας κάνουν ένα ξεχωριστό προορισμό» δήλωσε στην «Κρήτη Σήμερα» ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης

Την καθιερωμένη λίστα με τα 25 καλύτερα ελληνικά νησιά δημοσίευσαν οι Times του Λονδίνου, περιλαμβάνοντας πολλές νέες προσθήκες και «εκπλήξεις». Η δημοσιογράφος Dana Facaros προτρέπει τους Βρετανούς ταξιδιώτες να επιλέξουν νέους εναλλακτικούς προορισμούς της Ελλάδας που προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες μακριά από το συνωστισμό και διαθέτουν πλέον πολύ καλύτερη προσβασιμότητα.

Την κορυφή της λίστας «κατακτά» η Αλόννησος με το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης.

«Τα τελευταία χρονιά υπάρχει μια μεγάλη αναγνωσιμότητα από έγκριτα διεθνή μέσα. Για μας είναι κάτι ευχάριστο και τιμητικό. Τα θαλάσσια πάρκα, το υποβρύχιο μουσείο και τα αρχαία ναυάγια μας κάνουν ένα ξεχωριστό προορισμό» δήλωσε στην «Κρήτη Σήμερα» ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης.

Σημειώνεται πως η Αλόννησος πρόσφατα εντυπωσίασε ξανά το βρετανικό κοινό καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις προτάσεις της εφημερίδας Guardian για διακοπές στην Ελλάδα.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια