Βασίλης Ντινόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο - Συντετριμμένος ο αδερφός του

Ελλάδα
Βασίλης Ντινόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο - Συντετριμμένος ο αδερφός του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι τον Βασίλη Ντινόπουλο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, φίλοι και συγγενείς στον Βασίλη Ντινόπουλο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του την Δευτέρα 2 Μαΐου, στα Εξάρχεια.

Ο νεαρός διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του, με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Ο Βασίλειος- Σπυρίδωνας Ντινόπουλος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανώς είχε υποστεί ένα υπογλυκαιμικό επεισόδιο και να έχασε τις αισθήσεις του και το γεγονός ότι δεν βρισκόταν κάποιος μαζί του για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Την γνωστοποίηση της είδησης του θανάτου του έκανε ο Αργύρης Ντινόπουλος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook γράφοντας: «Παιδιά ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς  και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Τι ανέφερε ο αδερφός του

Για τον Βασίλη Ντινόπουλου μίλησε την Τρίτη 3 Μαΐου, στον Alpha ο Αναστάσιος – Οδυσσέας Ντινόπουλος. Ο αδερφός του συντετριμμένος σημειώνει ότι ο Βασίλης Ντινόπουλος, είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο», ανέφερε.

//--> //-->

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο πώς έμαθε για την τραγική είδηση του θανάτου του αδερφού του, ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος είπε: «Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News