Κορωνοϊός - Μέτρα: Επαναφορά μουσικής και απελευθέρωση ωραρίου στην εστίαση - Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα
Κορωνοϊός - Μέτρα: Επαναφορά μουσικής και απελευθέρωση ωραρίου στην εστίαση - Τι εξετάζουν οι ειδικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου, η πληρότητα 50% στα γήπεδα και η επαναφορά της μουσικής στην εστίαση, συμπεριλαμβάνονται στην εισήγηση των ειδικών για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση, την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου και την πληρότητα 50% στα γήπεδα εισηγείται η επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας στη σημερινή συνεδρίαση για τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων είχε εισηγηθεί την παράταση των μέτρων έως την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Εισηγήθηκαν την παράταση των πιστοποιητικών εμβολιασμού

Επίσης, δεκτή φαίνεται να έχει γίνει η εισήγηση για μικρή παράταση της ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού για μια εβδομάδα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσους δεν μπόρεσαν να κάνουν την ενισχυτική δόση λόγω κακοκαιρίας. Αυτό θα αφορά μόνο τους πολίτες των περιοχών που επλήγησαν από τον χιονιά.

1.351 νέα κρούσματα στην Κρήτη

1.351 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Κρήτη χθες Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου εντοπίζονται 602 νέες μολύνσεις, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου 266, στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου 140 και στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων 343 νέα κρούσματα.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News