Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Συγκλονίζει η κατάθεση του θύματος – «Έκλαιγα κάθε μέρα»

Ελλάδα
Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Συγκλονίζει η κατάθεση του θύματος – «Έκλαιγα κάθε μέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με βάση όσα αποκάλυψε η ανήλικη στους αστυνομικούς ο ιερέας, που είναι πατέρας τριών παιδιών, τη βίαζε μετά από κάθε εξομολόγηση

Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη δράση του ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού μέσα στον ιερό ναό, όπου λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια.

Με βάση όσα αποκάλυψε η ανήλικη στους αστυνομικούς ο ιερέας, που είναι πατέρας τριών παιδιών, τη βίαζε μετά από κάθε εξομολόγηση.

«Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από τον φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου», φέρεται να κατέθεσε η κοπέλα.

Βανδάλισαν την εκκλησία στην οποία λειτουργούσε ο ιερέας

Άγνωστοι βανδάλισαν τη νύχτα της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου την εκκλησία, στα Κάτω Πατήσια, στην οποία λειτουργούσε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες έριξαν μπογιές στην είσοδο της εκκλησίας.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως ο ιερέας, πατέρας τριών παιδιών, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου, με ένταλμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, , σε ναό της Ηλιούπολης, κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος φέρεται να διέπραττε τα αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται, σε βάρος της ανήλικης, που είναι 16 ετών, σήμερα, το πρώτο εξάμηνο του 2020. Η κοπέλα ενημέρωσε πρόσφατα τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον ιερέα στην ΕΛΑΣ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

(Φωτογραφία IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News