Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ψευδοροφή σε σχολική αίθουσα - Από θαύμα σώθηκαν οι μαθητές

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε ψευδοροφή σε σχολική αίθουσα - Από θαύμα σώθηκαν οι μαθητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και άφησε τα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα - Λίγες στιγμές αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε

Κατέρρευσε η ψευδοροφή σχολικής αίθουσας της ΣΤ τάξης δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου. Με πληροφορίες του thestival.gr ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός, καθώς η παρατηρητικότητα της καθηγήτριας αποδείχθηκε σωτήρια.

Λίγο πριν την αναχώρηση, η καθηγήτρια παρατήρησε μια περίεργη ρωγμή στην οροφή και ως εκ τούτου άφησε τα παιδιά να βγουν έξω 5 λεπτά νωρίτερα. Λίγες στιγμές αργότερα, όλη η ψευδοροφή έπεσε, όπως ανέφερε το thestival.gr

Την ώρα που συνέβη το περιστατικό, τα παιδιά κανονικά είχαν μάθημα. Ωστόσο σήμερα τα τμήματα της ΣΤ τάξης του σχολείου επρόκειτο να πάνε εκδρομή.

Πηγές από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη αναφέρουν ότι ο δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή να διερευνηθούν οι ευθύνες του εργολάβου που πραγματοποίησε τις εργασίες μόνωσης στην συγκεκριμένη αίθουσα όπου σύμφωνα με πληροφορίες το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν εργασίες μόνωσης.

 Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News