Θεσσαλονίκη: Πτώση 4χρονου κοριτσιού από μπαλκόνι πολυκατοικίας

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Πτώση 4χρονου κοριτσιού από μπαλκόνι πολυκατοικίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παίδων

Θρίλερ στο Κορδελιό με την πτώση 4χρονου κοριτσιού από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Από θαύμα το κοριτσάκι δεν έχασε την ζωή του καθώς φαίνεται πως ένα δέντρο ανέκοψε την πτώση του. Η μικρή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με την πτώση της να γεννάει πολλά ερωτήματα σχετικά με το τι προηγήθηκε του περιστατικού και αν το παιδί τύγχανε επίβλεψης από ενήλικο.

Ως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά μετά την πτώση του το κοριτσάκι ήταν αναίσθητο, με ένα γιατρό ο οποίος τυχαία βρέθηκε στο σημείο να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, λεπτά μετά το παιδί επανήλθε.   

Δεκάδες περαστικοί έφτασαν στο πλευρό του παιδιού, δευτερόλεπτα μετά την πτώση του. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι κανείς δεν φάνηκε στο σημείο από το διαμέρισμα εκ του οποίου το παιδί έπεσε.

Μόνο μετά που το παιδί ανέκτησε τις αισθήσεις του, έκανε την εμφάνιση της μια γυναίκα η οποία ήθελε να το πάρει πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Τα αίτια της πτώσης ακόμη διερευνώνται, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό αν το μικρό κορίτσι ήταν μόνο του στο διαμέρισμα.  

Το σπουδαιότερο είναι ότι το κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παίδων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί φέρει πέρα από μώλωπες, μικροκατάγματα στον αυχένα όπως και θλάση στον πνευμονοθώρακα.

 (φωτογραφία από pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News