6ο Δ|Υ|Ο Forum: Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2021», στο πλαίσιο του Θεσμού Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Οικονομία
6ο Δ|Υ|Ο Forum: Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2021», στο πλαίσιο του Θεσμού Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 6ου ΔΥΟ Forum, ενός Θεσμού που έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από το 2016 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ζάππειο Μέγαρο

Το απόγευμα του Σαββάτου, 23 Οκτωβρίου 2021, η Τζίνα Τσαντρίζου της Super Creta Gas - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ είχε τη χαρά και τιμή να παραλάβει  το βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» από την συντονιστική Επιτροπή των Βραβείων για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, σε μια ξεχωριστή τελετή στο περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 6ου ΔΥΟ Forum, ενός Θεσμού που έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από το 2016 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η «Super Creta Gas - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ», στο πρόσωπό της Τζίνας Τσαντρίζου, CEO & CO Founder, ήταν επιλέξιμη σαν υποψήφια για την Βράβευση των πλέων σημαντικών γυναικών της χώρας μας, στο χώρο του επιχειρείν. Η επιλογή σαν υποψήφια προς βράβευση, έχει στηριχθεί στην αξιολόγηση της ICAP για τις 500 πλέον δυναμικές γυναικείες προσωπικότητες, από τις 8.500 περίπου γυναίκες, που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στο χώρο των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο Θεσμός αυτός, που στόχο έχει την έγκριτη ενημέρωση κοινού και επαγγελματιών στα θέματα πρόληψης, ποιότητας ζωής και ευαισθητοποίησης στο περιβάλλον, γίνεται με την συνεργασία 10 επιστημονικών εταιρειών και με τις Αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη & τον Πολιτισμό, την Έδρα UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

 

Η Τζίνα Τσαντρίζου δήλωσε

Η Βράβευση μας τιμά διπλά, ως εταιρεία αλλά και εμένα προσωπικά μιας και τα βασικά κριτήρια που ελήφθησαν υπόψη στις εν λόγω βραβεύσεις, απόλυτα αντικειμενικές στην αναγνώριση του έργου γυναικείων προσωπικοτήτων στο χώρο του Ελληνικού επιχειρείν, στις επιλογές της Συντονιστικής Επιτροπής είναι:

  • Το οικονομικό μέγεθος και η σημασία της εταιρείας στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο
  • Η ευαισθησία της εταιρείας στην προστασία του περιβάλλοντος
  • Η αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας
  • Ο βαθμός καινοτομίας των υπηρεσιών ή προϊόντων
  • Το εργασιακό περιβάλλον
  • Η στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
  • Η ανάπτυξη της εταιρείας στις Διεθνείς Αγορές (εξαγωγές)

Στη τελετή των βραβεύσεων παρευρίσκονταν ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) κ. ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σοφία Βούλτεψη, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μαρία Συρεγγέλα, σε online σύνδεση, ο α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέτζελος, ο γ’ αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ηλίας Μάνδρος, τα μέλη της ΔΕ του ΕΕΑ κ.κ. Νίκος Παναγιωτάκης και Γιάννης Βαφειαδάκης, η πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ κ. Sophia Efraimoglou, η πρόεδρος Δ.Σ. της Ελληνικής Παθολογικής Εταιρίας (Ε.Π.Ε.) κ. Ματίνα Παγώνη, η κλινική ψυχολόγος κ. Anna Kandaraki Clinical Psychologist, και δημοσιογράφοι.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα η κ. Τσαντρίζου συμμετείχε σε Ημερίδα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, που διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την  Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητα του ΕΕΑ, στην αίθουσα «Ερμής», όπου ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών παρέθεσε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: «Ελληνική επιχειρηματικότητα – προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης».

Η κ. Τσαντρίζου στα πλαίσια του 6ου ου Δ| Υ| Ο Forum είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφτεί το περίπτερο της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ και να ενημερωθεί για τις δράσεις του και τα νέα της Επιτροπής που μόνο στόχο έχουν την ανάδυση των δεξιοτήτων των γυναικών και της εσωτερικής δύναμης που έχουν, την αντιμετώπιση του ψηφιακού αναλφαβητισμού, την ενίσχυση του πλαισίου για την εξισορρόπηση της οικογενειακής και της επαγγελματικής ζωής, την ενδυνάμωση των γυναικών και την ενσωμάτωση τους αλλά και την ενίσχυση της συμμετοχής τους στα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Η οικογένεια της «Super Creta Gas - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ» ευχαριστεί θερμά για την τιμή να την συμπεριλάβουν μεταξύ των πλέων σημαντικών γυναικών της χώρας μας, στο χώρο του επιχειρείν!

Το Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2021», στο πλαίσιο του Θεσμού Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, στο 6ο Δ|Υ|Ο Forum, το αφιερώνει στον σύζυγό της, Σταύρο Κουμουλά, την οικογένεια τους, στο ανθρώπινο τους δυναμικό, τα κορίτσια και τα αγόρια της «Super Creta Gas – ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ» και στους συνεργάτες της εταιρείας!

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News