Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητά ελαφρυντικό ειλικρινούς μεταμέλειας η Έφη Κακαράντζουλα

Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητά ελαφρυντικό ειλικρινούς μεταμέλειας η Έφη Κακαράντζουλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν και πολλές φορές ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, η εντολέας μου ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται "αμετανόητη"» ανέφερε ο συνήγορος της κατηγορούμενης

Την πρόθεσή της να μη ζητήσει από δικαστές και ενόρκους να της αναγνωρίσουν το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, ανακοίνωσε σήμερα στο δικαστήριο δια του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα, η οποία δικάζεται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, έξω από το γραφείο της στην Καλλιθέα. 

Εν προκειμένω, όπως σημείωσε ο συνήγορος, η Έφη δεν θα μπορούσε να κινηθεί σε αυτήν την κατεύθυνση ασχέτως της θέλησής της. «Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας; Προέρχεται, όμως, από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με τον μισθό της», υποστήριξε ο κ. Κεχαγιόγλου, ο οποίος σε αυτήν τη φάση της τοποθέτησής του δεν διευκρίνισε ποια ελαφρυντικά προτίθεται να ζητήσει.

«Αν και πολλές φορές ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, η εντολέας μου ακόμη και σήμερα χαρακτηρίζεται "αμετανόητη". Μην επηρεαστείτε από τον Τύπο», ανέφερε ο συνήγορος της κατηγορούμενης στην αγόρευσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (ΜΟΔ).

Με την έναρξη της αγόρευσής του, ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε πως «υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα», φράση που προκάλεσε την αντίδραση της Ιωάννας. Ο συνήγορος ζήτησε να τον σεβαστούν όλοι, σημειώνοντας: «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι μπούλινγκ από κανέναν. Σέβομαι το θύμα, να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα τον ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

Η διαδικασία συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

φωτογραφία (Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News