Ελλάδα

Κέρκυρα: Στα δύο «κόπηκε» το νησί από τις έντονες βροχοπτώσεις

Τι ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών

Η έντονη βροχόπτωση που έχε προκληθεί στο νησί, μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους του επαρχιακού και εθνικού δικτύου της Κέρκυρας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η οδική κυκλοφορία.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας του νησιού ανακοίνωσε ότι «λόγω των υφιστάμενων καιρικών συνθηκών και κατολισθήσεων που έχουν προκληθεί, έχει διακοπεί πριν από λίγο η κυκλοφορία οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Αγίων Δέκα προς Σταυρό, ενώ νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Γύρου Αχιλλείου και Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας - Λευκίμμης, από την περιοχή Πέραμα ως την περιοχή Μπενίτσες».

Η κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπές οχημάτων στην περιοχή Βρυώνη για όσους κατευθύνονται προς νότια Κέρκυρα και στη Μεσογγή για όσους κινούνται προς την κεντρική Κέρκυρα». Προβλήματα στο περιφερειακό οδικό δίκτυο σημειώνονται και στην περιοχή Κυνοπιαστών στη Μέση Κέρκυρα.

Σε όλα τα «επικίνδυνα» σημεία του οδικού δικτύου έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα από την Τροχαία, ενώ από την Πολιτική Προστασία συνιστάται στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια