Συνάντησης… κορυφής: Στην Αντίπαρο Τζέφ Μπέζος , Τομ Χάνκς, Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη

Ελλάδα
Συνάντησης… κορυφής: Στην Αντίπαρο Τζέφ Μπέζος , Τομ Χάνκς, Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρέα συγκέντρωσε τα μέτρα της δημοσιότητας

Στην Αντίπαρο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μια παρέα που ασκεί τεράστια παγκόσμια επιρροή. Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ήταν προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ, που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο, ενώ γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν επίσης ο Τζεφ Μπέζος, ο Τόμ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον αλλά και ο δημοσιογράφος του CNN Αντερσον Κούπερ.

H βραδιά κύλησε με τους συμμετέχοντες στην παρέα να συζητούν για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

Ποιοι είναι στη παρέα του Τζέφ Μπέζος

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας ιδρυτής της εταιρείας-κολοσσού Amazon Τζέφ Μπέζος, περνά στιγμές χαλάρωσης στην Ελλάδα με ένα σούπερ σκάφος και τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκε στη Σίφνο, όπου απόλαυσε το δείπνο του στο διάσημο Ω3.

Μαζί στην παρέα του Τζέφ Μπέζος και στο δείπνο με τον Πρωθυπουργό ήταν και ο Αμερικανός κροίσος, σύζυγος της σχεδιάστριας Diane von Fürstenberg Μπάρι Ντίλερ (o γιος της Fürstenberg από τον πρώτο της γάμο είναι παντρεμένος με την αδελφή της Μαρί Σαντάλ), ο οποίος έχει πουλήσει και αγοράσει μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, και ο Άντερσον Κούπερ, ο διάσημος δημοσιογράφος του CNN και γιος της περίφημης Νεοϋορκέζας καλλιτέχνιδος και κληρονόμου μίας από τις μεγαλύτερες περιουσίες των ΗΠΑ, Γκλόρια Βάντερμπιλτ.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News