Πλημμύρισαν σπίτια στον Έβρο – Μαθητές «εγκλωβίστηκαν» σε σχολείο

Ελλάδα
Πλημμύρισαν σπίτια στον Έβρο – Μαθητές «εγκλωβίστηκαν» σε σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς 21 μαθητών και 2 νηπιαγωγών από το πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν στο Σουφλί και χωριά του  Έβρου οι έντονες βροχοπτώσεις που συνεχίζονται από το πρωί μέχρι τώρα.

Για τρίτη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τώρα και μέσα στην πόλη του Σουφλίου, πλημμύρισαν σπίτια και η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πολλές κλήσεις για βοήθεια και άντληση υδάτων, ενώ και οι υπηρεσίες του δήμου είναι στους δρόμους για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος με τους Αντιδημάρχους είναι επίσης στις περιοχές που έχουν πληγεί  και συντονίζουν τις προσπάθειες όλων για να βοηθηθούν οι πολίτες. Κι όλα αυτά ενώ ακόμα δεν έχουν κλείσει οι “πληγές” που άφησε η κακοκαιρία της 12ης Ιανουαρίου, εκείνη κυρίως στα χωριά του ορεινού όγκου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης υπερχείλισαν οι χείμαρροι της περιοχής και οι όγκοι των υδάτων είναι μεγάλοι.

Η επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς 21 μαθητών και 2 δασκάλων από το πλημμυρισμένο σχολείο στον Απαλό της Αλεξανδρούπολης Έβρου από δυνάμεις της Πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

Όλα τα νήπια και οι δύο δάσκαλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ThessToday ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης υπερχείλισαν οι χείμαρροι της περιοχής και οι όγκοι των υδάτων είναι μεγάλοι.

Η επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς 21 μαθητών και 2 δασκάλων από το πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο στον Απαλό της Αλεξανδρούπολης Έβρου από δυνάμεις της Πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News