Ελλάδα

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων - Πότε «ανοίγουν» ξανά

Πότε κλείνουν την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς; - Τι θα γίνει την επομένη των Χριστουγέννων

Τα ψώνια της «τελευταίας στιγμής» προλαβαίνουν να κάνουν και σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, οι Έλληνες.

Σήμερα, 24 Δεκεμβρίου, τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Ενώ, σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι στιγμής, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν και με τη μέθοδο του click away αλλά και με την υπηρεσία delivery, ενώ ο κωδικός μετακίνησης για το σούπερ μάρκετ είναι ο «2».

Ανοιχτά την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

Πάντως, για όσους δεν προλάβουν σήμερα, τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, κιάθε σούπερ μάρκετ μπορεί να αποφασίσει μόνο του για το ωράριο λειτουργίας του την Κυριακή, καθώς και για το εάν θα ανοίξει ή όχι.

Ορισμένα σούπερ μάρκετ ανοίγουν για το καταναλωτικό κοινό στις 9 το πρωί και παραμένουν ανοιχτά έως τις 7 το απόγευμα, ενώ κάποια άλλα λειτουργούν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Κλειστά αύριο και μεθαύριο

Βέβαια, για όσους δεν προλάβουν σήμερα και εάν το σούπερ μάρκετ της αρεσκείας τους παραμείνει κλειστό την Κυριακή, η επόμενη ευκαιρία τους για ψώνια θα είναι… τη Δευτέρα, αφού τα σούπερ μάρκετ είναι (φυσικά) κλειστά ανήμερα των Χριστουγέννων (Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου), αλλά και την επομένη των Χριστουγέννων, δηλαδή το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου.

(Φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια