Πέθανε ο γνωστός από την τηλεόραση γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης

Ελλάδα
Πέθανε ο γνωστός από την τηλεόραση γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O γνωστός αθυρόστομος γιατρός Ανδρέας Φικιώρης, πέθανε σε ηλικία 72 ετών στον ύπνο του

Ο Ανδρέας Φικιώρης, ήταν  γνωστός σε όλους από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, την ξεχωριστή επικοινωνία και την αμεσότητά του.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο Ανδρέας Φικιώρης αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια καρδιολογικά προβλήματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, «έφυγε« ενώ κοιμόταν και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου.

Ο Ανδρέας Φικιώρης γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα από εύπορη οικογένεια, ο πατέρας του ήταν κτηματίας, οι συγγενείς του ασχολήθηκαν με την πολιτική ήταν  υπουργοί και βουλευτές.

Ο Γιάννης Φικιώρης επί πρωθυπουργίας Ράλλη ήταν θείος του.

Έχει έναν αδερφό -μεγαλύτερο έναν χρόνο- τον Κωνσταντίνο, που είναι τραπεζικός υπάλληλος.

Ο Ανδρέας Φικιώρης, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, ωστόσο προωθούσε διάφορες θεραπείες και σκευάσματα και ουσιαστικά είχε γίνει επιχειρηματίας του χώρου της υγείας. Το πιο γνωστό από αυτά ήταν το νερό με όζον, προϊόν που του είχε δώσει το παρατσούκλι «Δρ Όζον».

Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεγάλα Πεύκα Κερατέας:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News