To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φωταγωγείται ροζ - Δράση κατά του καρκίνου του μαστού

Ελλάδα
To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φωταγωγείται ροζ - Δράση κατά του καρκίνου του μαστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημασία της εκπαίδευσης και έγκαιρης διάγνωσης

Ίσως είδατε ότι σήμερα πολλά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν το πρόγραμμα τους έχοντας τη γνώστη ροζ κορδέλα δίπλα στο τηλεοπτικό τους σήμα .

Ενώ πολλές παρουσιάστριες φόρεσαν την ροζ κορδέλα στο πέτο. 

Σήμερα το βράδυ 8 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:30,  το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φωταγωγείται κι αυτό ροζ ενώ η δράση θα μεταδοθεί live .

Σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία, που όλος ο πλανήτης έχει να αντιμετωπίσει  μία παγκόσμια πανδημία, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ η ανάγκη για υποστήριξη όλων όσων επηρεάζονται από την πανδημία και ακόμα περισσότερο αυτών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού, οι οποίοι αποτελούν ιδιαίτερα ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο της φωταγώγησης μνημείων και εμβληματικών κτιρίων σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το Empire State Building στη Νέα Υόρκη και o Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, για την καμπάνια με σκοπό να διαδώσουν το μήνυμα #TimeToEndBreastCancer.

Η Εκστρατεία συνεχίζει να επηρεάζει θετικά την παγκόσμια κοινότητα με πολλαπλούς τρόπους, όπως τονίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης και της έγκαιρης διάγνωσης μέσω διοργάνωσης συζητήσεων με την ιατρική κοινότητα και δημιουργώντας ενημερωτικό υλικό, υποστηρίζοντας την κατασκευή και επέκταση κέντρων θεραπείας για ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

Σήμερα λοιπόν 8 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:30, σε μια τελετή κεκλεισμένων των θυρών λόγω των έκτακτων μέτρων, η φωταγώγηση θα μεταδοθεί live από τη σελίδα Facebook της Estée Lauder Greece και από το κανάλι Estée Lauder Greece στο YouTube.

Το έναυσμα θα δώσει η Πρέσβειρα της Εκστρατείας για την Ελλάδα, Ελένη Μενεγάκη.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News