Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Γιατί οι φωτογραφίες της αυτοψίας προβληματίζουν τις Αρχές

Ελλάδα
Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Γιατί οι φωτογραφίες της αυτοψίας προβληματίζουν τις Αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εικόνες που προκαλούν ερωτηματικά σχετικά με το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Προβληματισμένες είναι οι αστυνομικές Αρχές από τις φωτογραφίες της δικογραφίας το οποίο έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Τρικάλων.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι, από τις φωτογραφίες, η άτυχη Μαρία φαίνεται να έχει εκδορές στην πλάτη και στα χέρια. Το σώμα της στο σημείο που βρέθηκε φαίνεται να είναι πεσμένο στο έδαφος με το θώρακα ενώ το κεφάλι της είναι γυρισμένο προς την εκκλησία. Η εικόνα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, προβληματίζει την οικογένεια και τους αξιωματικούς ασφαλείας ως προς τον τρόπο που έγινε η πτώση της κοπέλας, μήπως μεσολάβησε κάποιο σπρώξιμο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχει μια μάρτυρας η οποία ήταν στο αμάξι μαζί με την οικογένειά της όταν είδε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπως η ίδια ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της, τη 16χρονη κοπέλα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση να τρέχει κλαίγοντας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν ταυτίζεται πλήρως η περιγραφή των ρούχων που έδωσε η μάρτυρας με τα ρούχα που φορούσε η άτυχη κοπέλα, και η αξιοπιστία της μαρτυρίας της γυναίκας ελέγχεται από τους αστυνομικούς.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Δημήτρης Σαμαρτζής είπε στο protothema.gr ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης μαθήτριας κι ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά μέχρι να βρεθεί η άκρη του νήματος. «Εξετάζουμε όλα τα πιθανά σενάρια, ελέγχουμε το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της κοπέλας και είμαστε επιφυλακτικοί να μορφώσουμε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση πριν να έχουμε επίσημη τοποθέτηση από τον δικό μας τεχνικό σύμβουλο» λέει ο κ. Δημήτρης Σαμαρτζής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News