Άγρια συμπλοκή με μπαλτά με 8 τραυματίες στην Αχαΐα

Ελλάδα
Άγρια συμπλοκή με μπαλτά με 8 τραυματίες στην Αχαΐα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε έναν άντρα μετά το αιματηρό σκηνικό

Αιματηρή συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άτομα στα Σαγέικα της δυτικής Αχαΐας .Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε άντρα που συμμετείχε στη συμπλοκή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν σύμφωνα με το ethnos.gr τρεις άντρες διαπληκτίστηκαν με τουλάχιστον οκτώ άτομα. Ο καβγάς πήρε διαστάσεις, μέχρι που ένας από τους τρεις άντρες πήρε ένα όπλo και πυροβόλησε, τραυματίζοντας τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άνδρες, οι οποίοι διακομίσθηκαν με σταθμούς του ΕΚΑΒ και δικά τους μέσα, στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο ένοπλος ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και αναζητείται. Όσον αφορά στον συλληφθέντα φέρεται να επιτέθηκε με μπαλτά εναντίον των οκτώ ατόμων και προέτρεπε τον συνεργό του να πυροβολήσει, ενώ ο έτερος άνδρας, που αναζητείται, τοποθέτησε φυσίγγια στο κυνηγητικό όπλο και το παρέδωσε στον συνεργό του για να πυροβολήσει.

Παράλληλα, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο  άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ηθικής και φυσικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News