Λάρισα: 30χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου την 55χρονη μητέρα του

Ελλάδα
Λάρισα: 30χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου την 55χρονη μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέληξε η άτυχη 55χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ίδιο της το γιο

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, όταν ο 30χρονος, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο χωριό του Δήμου Κιλελέρ, επιτέθηκε στη μητέρα του και με τα χέρια του τη χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Άμεσα η άτυχη 55χρονη γυναίκα, η οποία υπέκυψε σήμερα στα σοβαρά τραύματά της,  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν έως σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο λίγες ώρες αργότερα στη Λάρισα.

Σημειώνεται ότι ο 30xpovos, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μετά τον ξυλοδαρμό επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το πατρικό του σπίτι εγκαταλείποντας τη μητέρα του, για να συλληφθεί τελικά από αστυνομικούς του Τμήματος Κιλελέρ, στις 6.30 το απόγευμα, στην παλιά εθνική οδό Λάρισας - Βόλου, στο ύψος της Γαλήνης.

Αμέσως από το Α.Τ. Κιλελέρ διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή. Σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα υπέστη «σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από θλον όργανο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News