Κορωνοϊός - Αδερφός 66χρονου Κρητικού: «Δεν έκαναν τεστ στα 2 παιδιά του!»

Κρήτη
Κορωνοϊός - Αδερφός 66χρονου Κρητικού: «Δεν έκαναν τεστ στα 2 παιδιά του!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει ο αδερφός του Κρητικού που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του 66χρονου που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό στην Πάτρα και έχει καταγωγή από την Πεδιάδα Hρακλείου.

Όπως αποκάλυψε το neakriti.gr πρόκειται για τον Κρητικό συνταξιούχο εκπαιδευτικό που ζει μόνιμα στην Αμαλιάδα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου μετά το ταξίδι σε Αίγυπτο και Ισραήλ. Με τον 66χρονο ταξίδεψαν περίπου 50 άτομα, 21 από τα οποία βρέθηκαν επίσης θετικά στον ιό. Η γυναίκα του 67χρονου που είναι θετική στην ιό είναι σε καλύτερη κατάσταση και τα παιδιά του είναι σε καραντίνα, στην Αμαλιάδα. Όπως τόνισε ο αδερφός του, ο 66χρονος είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τον διαβεβαίωσαν πως από χθες τα μεσάνυχτα η κατάστασή του είναι σταθερή, αλλά παραμένει σοβαρή.

«Δεν έκαναν τεστ στα δύο παιδιά του»

Ο αδελφός του 67χρονου μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, διερωτήθηκε γιατί- παρόλο που τα τρία παιδιά ήρθαν σε επαφή με τους γονείς τους καθώς τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο -μόνο το ένα εξετάστηκε για κορωνοϊό (το δείγμα είναι δείγμα) ενώ τα άλλα δύο όχι.

Όπως ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι ειδικός, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να τους γίνει εξέταση. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον αλλά αφού ήρθαν σε επαφή, γιατί να μην κάνουν κι αυτοί το τεστ, να πάει στο Παστέρ; Τα παιδιά τους πήγαν να τους δουν επειδή ήταν άρρωστοι. Εφόσον ήρθαν σε επαφή, έχω την αίσθηση ότι θα έπρεπε να γίνει εξέταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή μεν, αλλά σοβαρή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News