Ανησυχία για γκρουπ Κινέζων τουριστών στο «Ελ. Βενιζέλος» - Σε κινητοποίηση οι αρχές

Ελλάδα
Ανησυχία για γκρουπ Κινέζων τουριστών στο «Ελ. Βενιζέλος» - Σε κινητοποίηση οι αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κινητοποίηση στο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς έφτασε γκρουπ Κινέζων τουριστών από την πόλη Ουχάν

Σε κινητοποίηση οι αρχές, καθώς γκρουπ Κινέζων τουριστών αφίχθη το πρωί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο «Ελ. Βενιζέλος».

Πρόκειται για 15 άτομα τα οποία είναι από την πόλη Ουχάν, από εκεί δηλαδή που ξεκίνησε και η μετάδοση του νέου Κοροναϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, των γκρουπ των Κινέζων τουριστών έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» από τη Ρώμη και έγινε έλεγχος από τις αρχές αν νοσούν από τον κοροναϊό.

Πιο συγκεκριμένα, η ξεναγός που θα αναλάμβανε να τους ξεναγήσει στη χώρα μας σήμερα το πρωί ενημέρωσε αξιωματικό της ασφάλειας αεροδρομίου, ο οποίος και κίνησε όλες τις διαδικασίες.

Έτσι γύρω στις 11:15 το πρωί το γκρουπ των δέκα Κινέζων προσγειώθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και αμέσως πήγε εκεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και του αεροδρομίου για να κάνουν τον σχετικό έλεγχο.

Καμία γνωστοποίηση ωστόσο δεν έχει γίνει αν έχει προκύψει κάτι ανησυχητικό από τον έλεγχο και αν κάποιος από τους τουρίστες έχει νοσήσει ή όχι, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι δέκα Κινέζοι θα παρέμεναν στην Αθήνα μέχρι το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου και στις 16:00 θα πέταγαν αεροπορικώς για Σαντορίνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News