«Παιχνίδι πνιγμού»: Δεύτερο κρούσμα στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι

Ελλάδα
«Παιχνίδι πνιγμού»: Δεύτερο κρούσμα στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες μετά την μεταφορά ενός 12χρονου στο νοσοκομείο Παίδων

Δεύτερο κρούσμα με «παιχνίδι πνιγμού» σημειώθηκε στο ίδιο σχολείο στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με το Έθνος, λίγες ώρες μετά την είδηση ότι 12χρονος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και κινδύνευσε σοβαρά, το OPEN TV φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από το ίδιο σχολείο στο Λουτράκι. Σε αυτό το βίντεο, φαίνεται ένα κορίτσι να κρατά για ώρα την αναπνοή του.

Στο μεταξύ, στο OPEN TV μίλησε ο θείος του 12χρονου μαθητή που νοσηλεύθηκε, γιατί έπαιξε το «παιχνίδι πνιγμού» στο σχολείο στην Κόρινθο. «Έχει γίνει της μόδας ένα καινούριο παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά. Κρατούν την ανάσα τους για δέκα φορές και κάνουν ένα βαθύ κάθισμα. Ο άλλος σφίγγει στο λαιμό το παιδί ή στο στήθος και το παιδί πέφτει λιπόθυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του 12χρονου.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί κορίτσι Γυμνασίου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να κρατάει την αναπνοή του και στη συνέχεια να χάνει τις αισθήσεις του. Δύο αγόρια που βρίσκονταν δίπλα της να την συγκρατούν να μην πέσει στο έδαφος για να τραυματιστεί.

Από κάτω, μάλιστα, υπάρχουν πολλά σχόλια από αρκετούς συνομήλικούς της, οι οποίοι έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μέσα σε δέκα χρόνια 900 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από το παιχνίδι πνιγμού. Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους προέρχεται από τις ΗΠΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News