Ελλάδα

Ο Μητροπολίτης Μόρφου σοκάρει: Ο serial killer της Κύπρου και οι εκτρώσεις

«Η Κύπρος έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων κι εμείς μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος»

Ο Μητροπολίτης Μόρφου μετά τις δηλώσεις για την ομοφυλοφιλία και το πρωκτικό σεξ που… φέρεται να έχει σχέση μ’ αυτή, σοκάρει ξανά με όσα λέει αυτή τη φορά για τον serial killer της Κύπρου που σκότωσε τόσες γυναίκες, ανάμεσά τους και παιδιά.

Ο Μητροπολίτης όταν ρωτήθηκε για το θέμα, συνέδεσε τον δολοφόνο με τις εκτρώσεις και τα λεγόμενά του ανατριχιάζουν: «Είπα και αλλού δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος».

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, αποκάλυψε πως είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Μεταξάς εξομολογήθηκε μετά την ομολογία των εγκλημάτων του. «Δεν νομίζω πως έκλεισε ο κύκλος των δολοφονιών. Έκλεισε ο κύκλος του δολοφόνου Νικόλα. Ξέρω ότι πήγε και εξομολογήθηκε. Κάλεσε ένα φίλο μας πνευματικό, διακριτικό, συμπονετικό και πήγε και εξομολογήθηκε. Τούτο είναι κάτι που τιμά την Κύπρο ότι ακόμα και ο πιο ακραίος δολοφόνος που ακούστηκε μέσα στους τελευταίους αιώνες θα έλεγα, έχει αυτή τη διάθεση της εξομολόγησης».

Στη συνέχεια, οι ίδιος τόνισε πως «επειδή η μετάνοια είναι κάτι πολύ βαθύ, τώρα ο Νικόλας χρειάζεται βοήθεια. Όπως είπαμε πριν για τον ομοφυλόφιλο, ότι του εμφανίζονταν όλοι οι άντρες που πήγε μαζί τους, πρέπει του Νικόλα να του διδάξει κάποιος τώρα για όλες αυτές τις γυναίκες που σκότωσε, να προσεύχεται για την κάθε μια ξεχωριστά».

Και οι εκτρώσεις… μπαίνουν ξανά στο προσκήνιο:

«Είπα και αλλού δεν επιτρέπεται η Κύπρος να έχει τόσο υψηλό ποσοστό εκτρώσεων και να μαραζώνουμε για τα δύο παιδάκια που σκότωσε ο δολοφόνος. Εσύ έκαμες τρεις εκτρώσεις τα μωρά σου και τώρα υποκριτή φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα. Και αυτό συνέβη σε πάρα πολλά σπίτια, σε πάρα πολλές οικογένειες».

Μάλιστα, δε δίστασε να συγκρίνει μία γυναίκα που προχωρά σε άμβλωση, με έναν κατά συρροή δολοφόνο: «Σε μια χώρα που έχει τόσες πολλές εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατό να μην γεννήσει ένα τέτοιο δολοφόνο; Για αυτό λέω ο κύκλος δεν έκλεισε. Όσο αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά και τότε είναι που θα φανερώνεται η υποκρισία μας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια