Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Αλ. Ζαχαριά: «Σκοτώθηκε για να μη μας σκοτώσει»

Ελλάδα
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Αλ. Ζαχαριά: «Σκοτώθηκε για να μη μας σκοτώσει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάρτυρες «σπάνε» τη σιωπή τους για το φριχτό τροχαίο και… ραγίζουν καρδιές

Ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τραγικό θάνατο του 23χρονου Αλέξανδρου Ζαχαριά ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Τρίτης στον Άγιο Στέφανο.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο του νεαρού που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, σοκάρουν.

Περισσότερο σοκαριστική είναι όμως η μαρτυρία ενός ανθρώπου ο οποίος, όπως υποστηρίζει στο OPEN TV, σώθηκε από βέβαιο θάνατο, με τον Αλέξανδρο κατά πάσα πιθανότητα να χάνει τη ζωή του για να μην σκοτώσει άλλους.

«Σκοτώθηκε για να μη μας σκοτώσει» τονίζει ο κ. Γιάννης κάμερα.

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήτανε, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν κι εμείς νεκροί», αποκαλύπτει ο κ. Γιάννης και συγκλονίζει!

«Είμαι ευγνώμων. Απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός Σχωρέστον αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του, ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει κι εμένα.

Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί».

Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στην οικογένειά του, απαντά ξεκάθαρα: «Ότι ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήτανε παλικάρι. Ότι ήτανε παλικάρι»

Την ίδια ώρα, στον τηλεοπτικό σταθμό μιλά και ο δεύτερος ενός τρίτου οχήματος που βρίσκονταν στο σημείο της τραγωδίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ανεβαίνω την Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά – σιγά, πολύ πιο μπροστά για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα “μπαμ” τρομερό.

Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News