Ελλάδα

Καλαμάτα: Ξεσπά ο γιος του εικονολήπτη που έπεσε νεκρός στο σαϊτοπόλεμο

Σκληρά λόγια κατά του δημάρχου Καλαμάτας

Σκληρά είναι τα λόγια του γιου του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός, την ώρα που τραβούσε πλάνα από το σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα.

Ο γιος του, σε ανάρτησή του στο Facebook εγκαλεί το Δήμαρχο Καλαμάτας, παναγιώτη Νίκα, για έλλειψη ανθρωπιάς και τονίζει πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Νίκας, σε δηλώσεις του σχετικά με το συμβάν είπε:

«Ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ωστόσο ο δήμος προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά».

Αυτή η δήλωση προκάλεσε την αντίδραση του γιου του 53χρονου, ο οποίος έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Κύριε Νίκα, αυτή η δήλωση δεν σας τιμά καθόλου. Οι κορδελίτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. Τη μητέρα μου τη γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρ’ όλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.

Στο DNA των Μεσσήνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα… Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν.

Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθείτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα. Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία, ‘’κύριε’’ δήμαρχε, στις προσεχείς εκλογές. Με λύπη για τις δηλώσεις σας και τη στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου».

Σχόλια