Θάνατος 22χρονης φοιτήτριας: Η «σατανιστική» σέλφι της φίλης της - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος

Ελλάδα
Θάνατος 22χρονης φοιτήτριας: Η «σατανιστική» σέλφι της φίλης της - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το θάνατο της Αρετής, της 22χρονης φοιτήτριας με καταγωγή από την Ηλεία, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω

«Βροχή» στοιχείων αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα, για το θάνατο της 22χρονης Αρετής από την Ηλεία, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που έμενε στο Αιγάλεω.

Αν και αρχικά η αστυνομία προσανατολιζόταν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, προχωρώντας η υπόθεση αποκαλύπτεται ότι μπορεί ο θάνατος της κοπέλας να έχει σχέση με σατανισμό!

Επτά σημεία κλειδιά

O δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στο newsIT.gr, αποκάλυψε τα 7 σημεία - κλειδιά που «δείχνουν» άλλα πράγματα και όχι μία «τυπική» αυτοκτονία.

«Πρώτον, αυτός ο τρόπος της αυτοκτονίας, από ό,τι λένε και οι ειδικοί επιστήμονες, εγκληματολόγοι, ιατροδικαστές, για να υλοποιηθεί χρειάζεται και η βοήθεια κάποιου τρίτου προσώπου. Γιατί είναι εξαιρετικά δυσχερές κάποιος να κλείσει αεροστεγώς το κεφάλι του μέσα σε μία σακούλα και, ταυτόχρονα, να χειριστεί όλα εκείνα τα συστήματα που χρειάζονται για να γίνει η είσοδος του αερίου, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ώστε να προκληθεί θάνατος από ασφυξία.

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι μέσα στο χώρο του διαμερίσματος βρέθηκε το κινητό, το λάπτοπ και το iPad της κοπέλας, με σβησμένα όλα τα αρχεία, πράγμα το οποίο δημιουργεί κάποιες υποψίες.

Τρίτον, υπάρχει μια μαρτυρία ενοίκου που λέει ότι την Πέμπτη προς την Παρασκευή, 21 προς 22 Μαρτίου, υπήρξε κάποιος θόρυβος με φωνές, σαν να γινόταν κάποιο πάρτι στο διαμέρισμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News