Ελλάδα

Θύμα επίθεσης οδηγού ο συγγραφέας Νίκος Σμυρνάκης

Αφορμή το σήμα που έκανε στον οδηγό για να διασχίσει πεζόδρομο

Θύμα επίθεσης οδηγού φέρεται να έπεσε ο συγγραφέας Νίκος Σμυρνάκης στο Βόλο. Ο συγγραφέας του έκανε σήμα να σταματήσει στη συμβολή των οδών Oγλ με Κονταράτου να διασχίσει  με την οικογένειά του τον πεζόδρομο.

Ο οδηγός σύμφωνα με το taxydromos.gr αντέδρασε έντονα και βγήκε από το αυτοκίνητο. Ακολούθησε ένταση. Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια μπροστά στα μάτια των παιδιών του συγγραφέα, αλλά και της μητέρας του. Διερχόμενοι πολίτες και καταστηματάρχες από καφέ, έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες. Στο σημείο κλήθηκε και περιπολικό ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο.

Ο συγγραφές απευθυνόμενος στο ακροατήριο της εκδήλωσης λίγο αργότερα, έκανε αναφορά στο επεισόδιο χαρακτηρίζοντάς το ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, το άφησε πίσω. Επισημαίνεται ότι ο κ. Σμυρνάκης βρίσκεται στον Βόλο για τριήμερο με την οικογένειά του, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του.

Η ζωή του συγγραφέα

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA - ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα Στρατηγική και Καινοτομία σε ιδιωτικό κολέγιο. Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο Διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία Διαδικτύου (e-awards).

Υπήρξε ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές της επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί. Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

 

Σχόλια