Ελλάδα

Το ένστικτο της Ελληνίδας μάνας έφερε... 772.000 ευρώ

Το ένστικτο της Κυκλαδίτισας γυναίκας δεν έπεσε έξω - Η επιμονή της να αγοράσει λαχείο με συγκεκριμένο αριθμό λήγοντα της… χάρισε 772 χιλιάδες ευρώ

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κυκλαδίτικο νησί, όπου η μητέρα του μεγάλου νικητή, ζήτησε από το γιο της να αγοράσει ένα λαχείο, ωστόσο… όχι οποιοδήποτε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του iefimerida.gr, η παραγγελία της ήταν σαφής: Λαϊκό Λαχείο με λήγοντα αριθμό το «4» που είναι ο αγαπημένος της αριθμός, και επίσης σε αυτό να περιλαμβάνεται και το αρχικό γράμμα του ονόματός της.

Όλα αυτά σε πρώτη φάση όχι μόνο «κούρασαν» τον τυχερό… αλλά και τον απέτρεψαν από το να αγοράσει το λαχείο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Προφανώς, μόλις η μάνα αντιλήφθηκε ότι ο γιός της την αγνόησε, ξεκίνησε νέο μπαράζ πίεσης και… θέλοντας και μη για να αποφύγει τη γκρίνια της, αγόρασε ολόκληρη την πεντάδα «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα όσων του ζήτησε.

Τελικά αυτή η επιμονή που… ομολογουμένως «κουράζει» αρκετές φορές τους γιούς, όπως αποδείχθηκε «κούρασε» μέχρι και τη Θεά τύχη η οποία του έδωσε 772.000 ευρώ!

Δείτε το λαχείο:

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια